23 °CYritys tarjoaa taloushallinnon palveluita juuri teidän tarpeet huomioiden. Toiminnan lähtökohtana on varmistaa asiakkaille lainmukainen ja ajantasainen taloushallinto sekä auttaa asiakkaiden taloudellista suunnittelua, analysointia ja liiketoiminnan kehittämistä.

Henkilöstöllä on pitkä kokemus yrityselämästä ja erikokoisten sekä eri toimialojen yritysten ja organisaatioiden taloushallinnosta.

Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi saat apua liiketoiminnan kehittämisessä mm. budjetoinnin, tilinpäätösanalyysien, rahoituslaskelmien, investointien, yritysjärjestelyjen ja rahoitushakemusten osalta.

Tilitoimistot ovat Taloushallintoliiton auktorisoimia ja laadun takeena on pitkä kokemus sekä vahva toimialatuntemus. Yrityksen käytössä on nykyaikaisimmat, sähköiset ja joustavat palvelut, jotka mahdollistavat talouden reaaliaikaisen seurannan, laskujen sähköisen kierrätyksen sekä monipuolisen raportoinnin yrityksesi tarpeisiin vapauttaen yrittäjän aikaa ydinliiketoimintaan. Raahen Tili tuottaa asiakkaille taloushallinto-, koulutus- ja kehittämispalveluita. Yhtiö on suomalainen perheyritys ja sen tärkein arvo on asiakaslähtöisyys.

Yhteystiedot

Asemakatu 12, 92100 Raahe

+358(0)8 131 666, esmo@esmo.fi

http://www.esmo.fi