15 °C

 

Henkilöstöalihankinta, teollisuuden palvelut, muuttopalvelut

HENKILÖSTÖALIHANKINTA

Työnantaja: Tarvitsetko pätevän työntekijän nopeasti!? Haluatko välttää rekrytointivaiheen ja työnantajan riskit!? Haluatko pienentää henkilöstökulujasi!?

Työntekijä: Haluatko näytönpaikan oman alan yritykseesi, tessin mukaiseen palkkatyöhön!?

Rekrytoimme, palkkaamme ja vuokraamme paljon eri alojen ammattilaisia erilaisiin töihin asiakkaiden tarpeiden mukaan.
 

TEOLLISUUDEN PALVELUT

Toimimme paljon teollisuudessa ja olemme esimerkiksi Raahen terästehtaalla tehneet kunnossapito- ja puhtaanapitotöitä jo yhdeksänkymmentäluvulta lähtien. Teemme niin projektitöitä kuin pitkiä sopimustöitäkin. Meillä on esimerkiksi kunnossapito- ja asennustyösopimuksia useiden teollisuuden alan yritysten kanssa. Voimme tehdä tiettyjä kokonaisuuksia täysin itsenäisesti ja solmia yhteistyösopimuksia. Meillä on paljon metallityöntekijöitä ja työnjohtajia porukassamme. Vuokraamme myös ammattilaisiamme toisten yritysten käyttöön.

 

MUUTTOPALVELUT

Muutto edessä? Muuttokin voi olla miellyttävä kokemus, kun annatte meidän auttaa! Kokeneet ja ammattitaitoiset muuttotyöntekijämme hoitavat muuton puolestasi! Kerrot vain milloin aloitetaan! Teemme muuttopalvelutöitä omalla kokeneella työntekijäporukallamme, mutta etsimme uusia kykyjä jatkuvasti.

 

VIHERPALVELUT

Kaipaako pihasi hoitoa, kunnostusta, uutta pihakiveystä tai istutuksia? Tarjoamme Jot-Rentillä myös viherpalvelua Raahen seutukunnassa. Rakennamme uutta tai huollamme vanhaa.

 

YHTEYSTIEDOT:

Toimitusjohtaja Jari Riihijärvi, 010 311 2551, jari.riihijarvi@jot-rent.fi

Toimisto: 08-221 707, Huoltokatu 4, 92150 Raahe. Toimisto avoinna arkisin klo 7–16

www.jot-rent.fi | Facebookissa JOT-Rent